Birinci Endüstri Mühendisliği Bitirme Projeleri Sergisi 4 Temmuz 2024 tarihinde başarıyla gerçekleştirilmiştir.
5 Temmuz 2024 | 16:52

Bölümümüz tarafından düzenlenen Birinci Endüstri Mühendisliği Bitirme Projeleri Sergisi, başarıyla gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin titizlikle hazırladığı projeler, ziyaretçiler ve jüri üyeleri tarafından büyük bir ilgiyle incelenmiştir.

Dereceye giren projeler:

%30 İngilizce Bölüm;

Birinci Proje: “Tek Modelli Montaj Dengeleme Problemi için Sezgisel Algoritma: EATON Elektrik Trafo Üretim Hattında Uygulama”
İkinci Proje: “Kit Alanı Optimizasyonu”
Üçüncü Proje: “Çelik Hammadde Üzerinde Hataların Görsel İşleme Yöntemi ile Tespiti”

%100 İngilizce Bölüm;

Birinci Proje: “Optimizing Composite Production Processes: An Approach Appropriate Plate Assignment and Placement”
İkinci Proje: “Development of Decision Support Mechanisms for Innovation Portfolio Management of Defense Industry Companies”
Üçüncü Proje: “Heuristic Approach for Multi-Manned Assembly Line Balancing: An Application on ERKUNT TRACTOR A.Ş.”

Bu etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilere, akademisyenlere ve jüri üyelerine teşekkür ederiz.

1-1 1-1 1-1 1-1 1-1 1-1 1-1