Fen Bilimleri Enstitüsü Endüstri Mühendisliği ABD Yüksek Lisans Öğrencimizden Uluslararası Konferansta Başarı
13 Temmuz 2023 | 14:34

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Demet Öztürk, 10-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında Avusturya’nın başkenti Viyana’da düzenlenen “9th International Conference on Computer Technology Applications (ICCTA2023)” konferansında sunduğu bildiri ile “Excellent Paper Presentation Winners” ödülünü kazandı.

Prof. Dr. Diyar Akay danışmanlığında tez çalışmasını yürüten Demet Öztürk'ün "Linguistic Comparison of Children with and without ASD through Eye-Tracking Data” başlıklı çalışmasında Özel Eğitim Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Işık Akın Bülbül ve Endüstri Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Dr. Sena Aydoğan’ın yanı sıra Hacettepe Üniversitesi ve Pamukkale Üniversitesi’nden araştırmacılar yer aldı.