Duyuru
STAJ DUYURUSU - Güncel
30 Haziran 2020 | 13:08

STAJ DUYURUSU

Mühendislik Fakültesi Staj işlemlerinin uygulanması konusundaki Mühendislik Fakültesi Yönetim Kurulu Kararlarına göre COVİD 19 salgın dönemine ait olmak üzere, öğrencilerin staj evraklarını okula gelmeden e- posta yolu ile aşağıda belirtildiği şekilde yapabileceklerdir.

Öğrencinin Staj işlemlerin uygulamasında, öğrencinin önlü arkalı kimlik renkli fotokopileri ve staj evraklarını mavi kalemle imzalayarak Bölüm Başkanlıklarının belirlediği e-posta adreslerine göndermeleri, staj bitiminde de e-posta ile gönderdikleri evrakların orijinal ıslak imzalı hallerinin Bölüm Başkanlıklarına raporları ile birlikte teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi halde stajları geçersiz sayılacaktır.

Bölüm Başkanlığı

STAJ BELGELERİ