Laboratuvar 3 (D-412)

Endüstri Mühendisliği üçüncü bilgisayar laboratuvarı yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik olarak hazırlanmıştır. Laboratuvarda 24 adet bilgisayar mevcuttur. Sistem özellikleri bakımından farklılık göstermelerine karşın öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek programları çalıştırabilecek kapasitededirler. Bu bilgisayarlar aşağıdaki özelliklere sahiptirler. Laboratuvarda ayrıca 1 adet yazıcı bulunmaktadır.

1 adet workstation İntel R Xeon 2.40 çift işlemcili, her işlemci 10 çekirdekli 64 GB RAM 1 TB HDD kapasitesinde,

3 adet bilgisayar İntel Core 6. nesil i7 işlemcili 16 GB RAM 1 TB HDD kapasitesinde,

20 adet bilgisayar İntel Core 6. nesil i5 işlemcili 8 Gb RAM 120 GB SSD kapasitesindedir.

Laboratuvar Yerleşim Düzeni

Laboratuvara İlişkin Bazı Resimler