DERS KAYITLARI HK. DUYURU
29 Eylül 2020 | 14:07

1. Öğrenci ders kayıtları 2020 -2021 akademik takvimde ilan edildiği gibi 2-6  Ekim  2020 tarihinde yapılacaktır.
  2. Danışman onayları 6-7 Ekim 2020 tarihinde öğrencilerin danışmanları ile  eposta,  Tlf  vb iletişim araçlarını  kullanılmasıyla yapılacaktır.
  3. Alttan dersi olan öğrenciler önce bu derslere kayıt yaptıracaklardır. Danışmanlar tek tek öğrencilerin derslerini kontrol edeceklerdir.
  4. Dersler Perculus sistemi üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yürütülecektir. Ders programı örgün eğitimde olduğu gibi sınıf ataması da yapılarak planlanmıştır. Programda 3 saatlik dersler 50 dk, 4 saatlik dersler 40+40 toplam 80 dk olacak şekilde işlenecektir. Derslerin başlangıç saati Perculus sistemine otomatik olarak tanımlanacaktır.
  5. Bölüm başkanlığı tarafından,  ENM 319 Bilimsel Araştırma Teknikleri, ENM 411 Endüstri Müh. Tasarım I ve ENM 412 Endüstri Müh. Tasarım II derslerini yürütmek üzere çalışma gruplarına danışman atanacaktır. Öğrenciler ders kayıtlarında atandıkları danışman hocanın adına açılmış ilgili derslere kayıt yaptıracaklardır.
  6. Ders kontenjanları ile ilgili yaşanacak sorunlarda danışman aracılığı ile bölüm başkanlığına ulaşılmalıdır.
  7. Öğrenciler ders kayıtlarını yaptıktan sonra kendi öğrenci onaylarını vermek zorundadır.