Bölüm Başkanımızın Öğrencilerimize Mesajı

Sevgili Genç Arkadaşlarım

Belki de en basit tanımı “Karmaşık sistemleri eniyileyen mühendislik” olarak yapılabilecek ve günümüzde prestiji oldukça yüksek bir mühendislik alanı olan Endüstri Mühendisliği eğitimini, kadro zenginliği çok yüksek ve MÜDEK tarafından Eylül 2017 tarihine kadar Akredite edilmiş bir Bölümde alıyorsunuz. Kazanılan bu akreditasyon, sürdürülen eğitimin gerek Ulusal gerekse Uluslararası alanda kabul görüp onaylandığı anlamına gelmektedir.

Mezunlarımızın hemen her iş alanında oldukça başarılı konumlarda iş imkanı bulduğunu kısa bir araştırma ile sizler de göreceksiniz. Burada eğitim alırken yüksek bir donanım sahibi olacağınızdan hiç kuşkum yok. Tabii ki unutulmaması gereken nokta, kendinizi sürekli geliştirmedir. Profesyonel gelişimin açık uçlu bir proses olduğunu, öğrenmenin sonlu ve okul sıralarından ibaret bir aktivite olmadığını, size verilenlerle yetinmeyip devamlı kendi dağarcığınıza bir şeyler katmanız gerektiğini hatırınızda tutmanızı tavsiye ediyorum.

Ülkemizin geleceğinde ve kalkınmasını sürdürmesinde çok önemli roller üstleneceğinize olan inancımı belirtirken, hepinize Gazi Endüstri Mühendisliği ailesinde sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.

Sevgilerimle..

Prof. Dr. Ömer Faruk BAYKOÇ